SELECT-LINE

Select-Line poorten kan u toepassen in elk type woning. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen afgewerkt worden in lakwerk. Ze zijn heel precies en worden vakkundig geplaatst waardoor u bij bepaalde uitvoeringen amper de secties kan onderscheiden. Onze sectionale poorten zijn zowel winddicht als warmte- en geluidsisolerend door hun rubberen afsluitstrips rondom de garagepoort en tussen elk paneel.

Eén van de voornaamste voordelen van een sectionele poort is de zeer geringe plaats die wordt ingenomen. Sectionale poorten houden in de garage alle muren vrij, omdat het hele systeem tegen het plafond gemonteerd is. Zonder motor neemt het in de hoogte amper 12cm ruimte in. Aangezien het kantelbare vlak nooit groter is dan één sectie van de poort is het plaatsverlies in de garage én buiten dus minimaal.

Sectionale poorten zijn steeds comfortabel te bedienen. Een druk op de knop, afstandsbediening of draai aan een sleutel volstaat voor een gemotoriseerde poort, maar ook manueel beweegt u moeiteloos het hele gewicht van de poort. M-Doors motoren zijn steeds perfect afgestemd op de grootte en het gewicht van uw garagepoort en garanderen u een betrouwbare, veilige en comfortabele bediening.

In geval van beschadiging hoeft niet de hele poort vervangen te worden maar enkel het beschadigde paneel. Zo bespaart u flink wat kosten op materiaal en werkuren.

PANELEN

Onze Select-Line poorten zijn vervaardigd van 40mm dikke panelen uit staal met binnenin een dubbele staalplaat die wordt opgevuld met een isolerend, cfk-vrij polyurethaanschuim. Alle poorten zijn verkrijgbaar in 20 standaardmaten.

Aan de binnenkant van de plaat zijn verstevigingsplaatjes aangebracht waardoor de scharnieren beter kunnen bevestigd worden. Elk paneel is thermisch onderbroken. Tussen elk paneel zit een rubberen strip. De poort sluit zowel boven, onder als aan de zijkanten af met een rubberen afdichting, wat resulteert in een prima warmte en geluids-isolerende garagepoort.

Elke poort wordt samengesteld met 4 tot 5 panelen. De panelen bestaan in verschillende hoogtes om zo de meest esthetische garagepoort samen te stellen. De panelen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

KLEUREN

U kiest zelf de kleur van uw sectionele poort uit onderstaand kleurenpalet. M-Doors werkt enkel met hoogwaardige producten van gerenommeerde verffabrikanten. We beschikken tevens over de precieze kleurformules van de meest gekende raamfabrikanten, maar we kunnen elke kleur precies aanmaken.

MOTOREN

Een gemotoriseerde sectionale poort gecombineert met automatisatie is de meest gebruiksvriendelijke garagepoort. Wij houden niet enkel rekening met de duurzaamheid van deze producten maar evengoed met de gebruiksvriendelijkheid, het design en de veiligheid voor de gebruiker. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die van uw sectionale poort een compleet en hoogwaardig systeem maken.

M-Doors werkt met de MD-1000. Met een sleutelschakelaar, een codeklavier of de afstandsbediening. Nieuwe technologie reduceert het stroomverbruik van de motor in de standby-modus met liefst 75% ten opzichte van vroegere motoren.

Alle modellen zijn standaard uitgerust met verlichting, ontkoppelsysteem en onderloopbeveiliging.

BEDIENING

Een sectionale poort kan uitgevoerd worden met een gemotoriseerde besturing die op verschillende manieren kan bediend worden, zoals met een drukknop, sleutel, codeklavier en draadloze afstandsbediening. Welke bediening u ook kiest, onze motoren zijn steeds perfect afgestemd op de grootte van uw garagepoort en garanderen u een betrouwbare, veilige en comfortabele bediening.

VEILIGHEID

Een sectionale poort is niet enkel comfortabel en mooi, maar moet vooral ook veilig zijn. Onze sectionale poorten voldoen aan alle Europese richtlijnen en zijn voorzien van vingerklembeveiliging, veerbreukbeveiliging en onderloopbeveiliging. Onze garagepoorten worden standaard ook met de nodige voorzieningen uitgerust op gebied van inbraakbeveiliging. Al onze poorten zijn langs de binnenzijde te openen. Garages waar men enkel langs de garagepoort binnen kan, kunnen we voorzien van een cylinderslot waardoor u via de noodontkoppeling de poort toch manueel kan bedienen (optie). Daarenboven kunt u de poort uitrusten met een fotocel. Van zodra de straal doorkruist wordt komt de poort meteen tot stilstand (optie).