Slide

INDUSTRIËLE ROLLUIKEN

M-Doors is fabrikant van industriële rolluiken, die in alle afmetingen verkrijgbaar zijn, worden veelvuldig toegepast voor winkel- en bedrijfspanden omdat ze voldoen aan alle eisen die verzekeringen stellen. De luiken, die vervaardigd zijn uit gerolvormde enkel- of dubbelwandige lamellen van sendzimir verzinkt staal of aluminium zijn ideaal voor binnen- en buitenmontage. Noodhandbediening en valbeveiliging zijn steeds voorzien.

Onze industriële rolluiken zijn leverbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en daarmee aan te passen aan de huisstijl en uitstraling van het bedrijfspand.

Industriële rolluiken van M-doors voldoen steeds aan de hoogste eisen op gebied van inbraakbeveiliging.

De Perfo en Open beveiligingsrolluiken van M-Doors bieden een uitstekende afscherming tegen ongewenste doorgang. Voorzien van microperforatie of grote rechthoekige openingen combineren ze de afschermende eigenschappen van een normaal rolluik met zicht en ventilatie. De Perfo en Open beveiligingsrolluiken zijn uitermate geschikt voor het afschermen van raampartijen, winkelgevels en balies.

Simu T8S DMI buismotoren

De meest discrete oplossing voor rolhekken en metalen rolluiken !

De T8 past in de oprolbuis en helpt de totale diameter van de as gevoelig te beperken wanneer het rolluik opgerold is.

Gamma koppels tot 450 Nm monofasig.

Om u te helpen bij het conform stellen aan de EN 12453 norm, heeft SIMU in de T8 motoren een veiligheidsswitch geïntegreerd. Een derde elektrisch contact verbreekt de voeding van de motor wanneer de bovenste en onderste eindpunten overschreden worden.

GFA SI opsteekmotoren

Een compleet programma betrouwbare industriële opsteek aandrijvingen met gepatenteerde geïntegreerde afrolbeveiliging, geïntegreerde eindafstelling (digitaal of mechanisch) en noodbediening d.m.v. handslinger of kettingtakel voor niet gebalanceerde deuren.