Slide

BRANDWERENDE SCHUIFPOORTEN RF 60′

M-Doors SGS, een brandwerende schuifdeur is samengesteld uit modules, welke vervaardigd zijn uit een frame van stalen kokers welke bekleed zijn met brandwerende beplating (12,5 mm), voorzien van sendzimir beplating 0,67 mm welke is verlijmd aan de brandwerende beplating. De modules worden samengevoegd middels stalen draadstangen die horizontaal door de modules worden aangebracht tijdens de montage. Ter plaatse van de aansluitingen tussen de modules zijn brandwerende stroken 45 x 25 mm voorzien van bij verhitting opschuimend materiaal. Deur voorzien van een komgreep en een opbouwgreep.

Aan de bovenzijde en zijaansluitingen zijn labyrinten aanwezig, vervaardigd uit 2 mm sendzimir plaatmateriaal, gevuld met brandwerende stroken 45x25mm, voorzien van bij verhitting opschuimend materiaal. Het geheel is opgehangen aan een horizontaal schuivend railsysteem.

Standaard voorzien van snelheidsregelaar/demper incl. kleefmagneet en zelfsluitend door middel van een contragewicht.

Kenmerken

– Mogelijkheid om te voorzien van vluchtdeur(en) zonder onderdorpel, waardoor deze officieel opgenomen mag worden in een vluchtweg volgens het Bouwbesluit
– Zeer hoge prestaties, tot wel 120 minuten brandwerend, zowel EI als EW
– De mogelijkheid om van zichtvensters te voorzien van 500 x 300 mm
– Deze deuren zijn uitermate geschikt om toe te passen in openbare gelegenheden door de hoge brandweerstand
– De mogelijkheid om de deur in verticale, 2-vleugelige en telescopische uitvoering te leveren